A szakállolaj felesleges flanc?

A szakállolajat, amely mandula és szőlőmag kivonatból készült az indiánok használták először, akik Amerika hidegebb, északi tájain éltek. Méghozzá azért, hogy az állandó széltől és hidegtől ne száradjon ki a szakálluk és a szakáll alatti bőr. Az indiánok is tudták már tehát, a kulcsszó a hidratálás!

Fontos, hogy szakállad ápolt, kellemes tapintású legyen, ne száradjon ki, és az alatta lévő bőr ne pirosodjon, ne legyen pikkelyes. Aki már valaha eljutott odáig, hogy esetleg nyolc-tíz napos borostát növesztett tudja, hogy milyen rossz, amikor viszket. Ezen segítenek a szakállolaj természetes összetevői.

MI AZ A SZAKÁLL OLAJ?

A szakállolaj egy arcszőrzetet és arcbőrt ápoló készítmény, amelyet akár már néhány napos borostára is lehet használni. Pontosan ezért fejlesztették ki, hogy ápoljon, karban tartson. A szakállolaj hidratálja, puhává és selymessé teszi az arcszőrzetet, a benne lévő ricinusolaj, pedig segít a növekedésben.

MILYEN HATÁSSAL VAN A SZAKÁLLOLAJ RÁM ÉS A SZAKÁLLAMRA?

A szakáll a termék használatától fényesebb, rugalmasabb könnyebben kezelhető élettel telibb lesz. A szakáll alatti és az arcbőr is meghálálja a használatot.

MILYEN GYAKRAN HASZNÁLHATÓ A SZAKÁLL OLAJ?

Mindennapos használatra kiválóan alkalmas, igény szerint akár naponta többször is, az ízlésedre bízzuk!

Az a tapasztalatunk, hogy a szakállolajat használó férfiak nagy része inkább reggeli rutinba építi be a szakállolaj használatát, szívesen használ különböző illatokat, illetve aki ragaszkodik a jól bevált parfüméhez az illatmentes változatát használja.

Természetesen az esti rutinba szintén beilleszthető, ilyenkor még inkább az illatmentes változatot ajánljuk. A kókuszolaj, és az avokádó olaj megteszi a magáét, puhává varázsolja és hidratálja a szőrzetet, csökkenti az esetleges bőrirritációt, gyulladás csökkentő hatású az E-vitamin Pedig kitűnő antioxidáns!