SZOLGÁLTATÁSAINK

FÉRFI HAJVÁGÁSOK

FIÚ HAJVÁGÁSOK

TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS

SZAKÁLL IGAZÍTÁSOK

HAJGYÓGYÁSZATI KEZELÉSEK

Fiú hajvágások: Munkatársaink felkészülten várják gyermekeiteket. Az első baba hajvágás díjmentes, melyről oklevelet állítunk ki. A fiú hajvágás nem korhoz kötött, csak nem tartalmaz hajmosást, a vágás szárazon történik, ezért frissen mosott hajjal érkezzenek a gyerekek. Ha a srácok már elérik a hajmosót, férfi hajvágásra jelentkezzenek be így egy komplettebb szolgáltatásban részesülnek.

Férfi hajvágások: Először egy konzultáció majd egy hajmosás, fejmasszázs következik. Szakképzett fodrászaink segítenek kiválasztani a hozzád leginkább illő trendet és a fejformádhoz, haj típusodhoz leginkább illő fazont, hajhosszt.

Ősz haj árnyalása, fedése: Megjelentek az első ősz hajszálaid és neked nem jön, be az őszülő halánték? Ódzkodsz attól, ha egy pasinak festve van a haja? Itt a lehetőség! Kifejezetten férfiaknak fejlesztett festék mely teljesen természetes hatást eredményez. Felfrissítheted hajszíned és tompíthatod az ősz hajszálakat. Csupán 5 perc, gyors felvitel olyan, mint egy samponos hajmosás. Nincs lenövés, kifakulás 5-6 hét alatt történik.

Tartós hajegyenesítés: Ez egy olyan eljárás, ami a hajat 2-3 hónapra egyenessé, könnyen kezelhetővé teszi és ápolja! Előnyei: Gátolja a haj göndörödést, szöszösödést, ápolt tapintást eredményez. Neked ajánljuk, ha unod, hogy göndör, kócos, rakoncátlan, kezelhetetlen a hajad. Reggelente sokat kell szenvedned, hogy beállítsad a séród.

Tartós göndörítés: Ez egy olyan eljárás, ami a hajad 2-3 hónapra göndörré teszi. Előnyei: Gátolja a haj  szöszösödést, ápolt megjelenést eredményez. Neked ajánljuk, ha unod, hogy hullámos kócos, rakoncátlan, kezelhetetlen a hajad, vagy túl vékonyszálú és tartástalan a séród. Reggelente sokat kell szenvedned, hogy beállítsad a frizurád? Csináltass tartós göndörítést, kezeled az általunk javasolt termékekkel és megszabadulsz a reggeli hajas gondoktól és egy egyedi megjelenést kapsz ami hónapodig kitart.   

Szemöldök igazítás, fül, orr, tarkó gyanta

Szakáll igazítások: A szakáll hosszától függően lehet csak géppel végezni az igazítást, vagy hosszabb szakáll estén ollóval és géppel történik a hossz megadása. Extrahosszú szakállnál javasolni szoktuk a mosást és beszárítást is. A szakáll  vonalát lehet géppel, elektromos borotvával, vagy pengével is kontúrozni. Prémium szolgáltatás, a pengés igazítás előtti meleg törölközős borogatás valamint igazi kuriózum a meleg olajos szakáll ápolás.

Forró törölközős szakáll igazítás vagy arc borotválás: Hogyan zajlik egy klasszikus, késes borotválás? Először az arcszőrzet megfigyelése történik, ha marad szakáll vagy bajusz annak formázásával kezdünk. Majd fel kell puhítani a felesleges szőrt, pre shave krémes masszírozás után a következő lépés a meleg törölköző felhelyezése, amelyet körülbelül 3-5 percig hagyunk az arcon. Attól függően, hogy marad e arcszőrzete a vendégnek, következik a borotvazselé vagy a borotvakrém felvitele. A kinyitható, cserélhető pengéjű késsel elkezdődik a borotválás. Utána egy kellemes, hűsítő, ápolót viszünk fel az arcbőrre, szakáll ápolót a megmaradt arcszőrzetre majd egy kis arc és nyak masszázzsal felfrissítjük a vendéget.

Szakáll festés: Sok estben nem egyezik a szakáll színe a haj színével, általában vörösesebb vagy őszebb a hajnál. Nagyon természetes hatást lehet elérni a jól megválasztott színnel. Ha egy szakáll ritkább vagy nagyon világos ez az eljárás igazán kiemeli formáját.

Szemöldök szedés, festés:

Férfi arc kezelések: Az igényes férfi a haja és a szakálla mellett a bőrére is figyel! A tisztító arckezelések során a bőrt aktuális állapotának megfelelően kezeljük, a meglévő mitesszereket eltávolítjuk, majd hidratáljuk, tápláljuk azt. Pattanásos, problémás bőrű vendégeinknél a meglévő mitesszerek eltávolítása mellett célunk a gyulladásos folyamatok csökkentése és a faggyútermelődés normalizálása. A kezelés eredményeképpen a pórusok kitisztulnak, javul a bőrlégzés, az arc újra üde és friss lesz, tapintása pedig puhává válik.

Hajgyógyászat:  Manapság az emberek 80-90%-ának van vagy volt valamilyen haj vagy fejbőr problémája. A hajhullás, korpásódás, zsírosodás mindennapos, de egyre gyakoribb a sheborrheás dermtitis (bőrgyulladással járó hámlás a hajkontúron, szemöldökön), pshoriasis (pikkelysömör), areális alopécia (foltos kopaszodás) vagy a hajhagymákat sorvasztó keratin lerakódás.

Képzett hajgyógyászaik 300X nagyítású mikrokamera segítségével vizsgálják meg a fejbőr és a hajhagymák állapotát, valamint egy alapos konzultáció után állítják fel a diagnózist és készítenek személyre szabott kezelési tervet, amit lehet a szalonban kérni vagy otthoni kezelő csomagot állítanak össze. A kezelésekhez természetes alapanyagú gyógynövényes olasz O’ Rising termékeket használunk.