Borbély etikett!

A borbély csajok mindig precíz, pontos munkát végeznek, jó hangulatban igyekeznek élménnyé varázsolni számodra az ott töltött időt. Nálunk igazi kikapcsolódást kapsz pletykák és valóságshow-k helyett.
Ahhoz, hogy ez 100 %-ban így is történjen, szeretnék megkérni Téged néhány apróságra.

1. Hogy tudsz bejelentkezni?

Bejelentkezéseidet online, személyesen vagy telefonon is megteheted. Előfordul, hogy nem tudjuk felvenni munka közben a telefont, vagy nem válaszolunk azonnal, de később vissza fogunk hívni. Az online felület legnagyobb előnye pedig, hogy a nap 24 órájában, bármilyen eszközről tudsz hozzánk időpontot foglalni, láthatod a naptárunk és könnyen összeegyeztetheted sajátoddal. Vannak olyan szolgáltatásaink, amit megtalálsz az árlistánkban de még sem tudod online kiválasztani. Ilyen estben személyesen vagy telefonon tudsz csak bejelentkezni. (pl tartós hajegyenesítés)

*Reggel 7 előtt, este 8 után és vasárnaponként nem fogadjuk a hívásokat, csak online tudsz bejelentkezni.

  1. Érkezz pontosan a megbeszélt időpontra!

Inkább 5 perccel hamarabb gyere, hogy nyugodtan el tudj fogyasztani egy kávét, vagy egy teát. Mi mindig Rád szánjuk a kellő mennyiségű időt, hogy a legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Ha 10-15 percet késel előfordulhat, hogy már nem tudunk mindent a bejelentkezésed alapján elvégezni, vagy nem tudunk már aznap kiszolgálni. Kérlek, ilyenkor legyél megértő és rugalmas! Biztos Téged is zavarna, ha más miatt kellene várjál. A lehető leghamarabbra adunk másik időpontot.

  1. Ha mégsem tudsz jönni, kérjük időben jelezd!

Sajnos sokszor előfordult már, hogy lemondás nélkül nem jön el valaki, vagy közvetlen előtte szól. Ez kellemetlen, mert ilyen hirtelen már nem tudjuk az üres időpontot betölteni. Minden le nem mondott foglalás más vendégtől veszi el a lehetőséget. Természetesen bármikor bárkivel előfordulhat, hogy közbejön valami és nem tud eljönni. Ilyenkor minimum 1 nappal előbb kérd az időpontod módosítását vagy esetleg cseréjét. Ha 1 napon belül valami váratlan dolog történik akkor is szólj légyszi. Ha nem jelezel és nem jelensz meg kétszer egymás után, többet nem tudsz előre időpontot foglalni. Amennyiben ez munkád miatt nem kiszámítható de mégis hozzánk szeretnél járni vásárolj bérletet! Amennyiben nem tudsz eljönni mi akkor is levonjuk azt az alkalmat, így sem Neked nem nekünk nem lesz kellemetlen az „üresjárat”. Bizonyára megérted.

  1. Ne nyúlj a borbély felszereléshez kérdezés nélkül!

Főleg ne, miközben dolgoznak vele. Sokan, ha meglátnak valami érdekeset maguk előtt már nyúlnak is utána és nem csak a gyerekek. Ezek az ollók, nem alkalmasak cérna vagy címkék levágására. Valamint ha véletlenül leesik akár az olló vagy a hajvágó gép szinte biztosan használhatatlanná válik. A borotváról nem is beszélve! Ha rossz helyre nyúlsz azonnal mély sebet ejthet.

  1. Kérlek ne telefonálj és ne mozogj a borbélyszékben!

Ha van rá lehetőséged kapcsold ki a mobiltelefont és hagyd, hogy a borbély csajoknál töltött idő valódi kikapcsolódás és pihenés legyen.

Előfordul, hogy váratlanul megmozdulsz, pl. csörög a telefonod, vagy egyszerűen ficánkolsz. Ha ez akkor történik, ha éppen a borotvával kezünkben precízen dolgozunk akár veszélyes is lehet, inkább szólj mielőtt mocorognál.

Megfelelő mentális és higiéniai állapotban érkezz hozzánk, lehetőleg ne gyere izzadtan, (edzés, vagy munka után), fertőző betegen, illetve ittasan.

Köszönjük, hogy az etikett betartásával Te is hozzájárulsz ahhoz, hogy magasabb minőségű szolgáltatást tudjunk nyújtani a szalonunkban.

Várunk szeretettel: a Borbély csajok!