Fekete maszkos kezelés férfiaknak, A TISZTA ÉS SIMA ARCBŐR-ért

Mire való a Black Mask?

A mitesszerek, az eltömődött pórusok miatt alakulnak ki a szőrtüszőkben, a következőképpen: a kosz, az elhalt bőr, valamint az egyéb szennyeződések a bőr felszínében ragadnak, ezzel eltömítik a pórusokat. A kellemetlen kinézet mellett, sokszor annak is fennáll a veszélye, hogy az eltömődött pórusok begyulladnak és pattanásokká alakulnak át.

Fontos, hogy időnként kitisztítsuk az eltömődött pórusokat, hiszen így, nem csak megfelelő oxigént és tápanyagot biztosítunk a bőrünknek, hanem elkerülhetjük az esetleges további problémákat is.

A kozmetikusok óva intenek a mitesszerek otthoni nyomkodástól, hiszen az sérüléseket, sebhelyeket eredményezhet, valamint bőrirritációt is okozhatnak, ezzel tovább rontva a helyzeten.

Szerencsére, van egy olyan módszer, amellyel biztonságosan és kényelmesen szabadulhatunk meg a mitesszerektől. A Black Mask egy forradalmian új termék, amelynek erős fekete színét, az egyik fő alkotóeleme, a szén adja.

A maszk olyan filmréteget képez, amely kiszárítja a mitesszereket, és meggátolja azok újbóli kialakulását, csökkenti a bőr olajtermelését, valamint eltávolítja a szennyeződéseket.

A termék természetes összetevőinek köszönhetően semmilyen allergiás reakciót nem okoz, mellékhatásoktól mentes. Ez az egyedi összetétel, valamint a nagy mennyiségű szén biztosítja a bőr kitisztulását, már az első használat után.

A kezelés előnyei:

Felgyorsítja a sejtek anyagcseréjét
Hasznos nyomelemekkel látja el a bőrt
A külső hámréteget ellenállóvá teszi a szennyeződésekkel szemben
Elpusztítja, és eltünteti a méreganyagokat és a szennyeződéseket
Segíti a bőr anyagcseréjét
Kontrollálja a bőr alatti mirigyek működését
Nyugtató hatással bír

Kérd valamelyik szolgáltatásunk mellé kedvezményes áron!